NL

Meesteres Verena

Nieuw? Bent u een beginner op zoek naar antwoorden? Of zoekt u nog steeds naar de Vrouw die matcht met uw unieke en zeer vergaande kicks, kinks en/of fetisjen?

Ik ben (uw) Eigenares, Gastvrouw en Meesteres van SM Studio Antwerpen. Ik heb de ervaring, de middelen én de behoefte om een verschil te maken in uw zoekend bestaan.

Rode striemen waardoor u dagenlang bijna niet op uw bureaustoel kan zitten, die zijn van mij. Het hart in uw keel dat van schrik klopt, in de trein naar uw moeder, als u mijn onverwacht smsje leest, dat is van mij. Of de punt van mijn laars die u volledig gevloerd likt en aanbidt, die is van mij.

Uw Onderwerping moet ik waard zijn, net zo goed als dat u mijn goedkeuring moet verdienen. En ik ben het waard. Soms duurt het even, maar vrijwel altijd raak ik tevreden over u. Daar zorg ik wel voor. Een greep uit de sessies waar mijn studio het speelgoed voor heeft:

Dominatrix Lisa

De studio van Vriendin Verena ken ik heel goed. De keren dat we samen mannen gaven wat ze verdienden, zijn niet te tellen. Ik ben vaak op werkreis. SM Studio Antwerpen ben ik daardoor nog meer gaan waarderen. Waarom?

Hoe hard je ook kermt, op commando of vanuit jezelf, er is niemand die je hoort...

Vandaar dat ik veel van mijn spulletjes, kleding en attributen naar Verena’s studio heb laten verhuizen. Het is niet zo dat ik elke dag in mijn nieuwe uitvalsbasis ben, dus mail eerst als je jouw sessie met mij wil ondergaan.

Ik kruip in je hoofd, kijk wat je nodig hebt en dat is wat ik je geef. Plus een beetje van mijzelf... Je was al verslaafd aan onderwerping, aan pijn, vernedering en/of aan het aanbidden van een Vrouw, ik ben hebberig en neem het allemaal voor mijzelf. Als we klaar zijn en jij nog in hele of halve subspace de deur uitzweeft, zal jij je verbazen wat een rust ik in jou teweeg breng. Dit heb ik erin geramd of juist heel subtiel bij je bewerkstelligd. Een gestild verlangen dat zo’n zes tot acht weken duurt. Daarna zal het weer groeien zoals je weet. Dan weet je ook dat alleen ik jouw vernederende honger kan stillen...

Zoals ik al zei: ik ben hebberig en ik wil jouw lichaam en geest...


© 2016 Mistress Verena